Tweedehands lego sets en onderdelen - Blokjeswereld.nl

Welkom bij Blokjeswereld de shop voor gebruikte LEGO®! 

LEGO® is al jaren geweldig speelgoed voor groot en klein. Je kunt oneindig bouwen en spelen met de verschillende blokjes en minifiguurtjes. Maar het kan lastig zijn om goede en goedkope LEGO® tweedehands te kopen op internet, marktplaats, facebook of op de rommelmarkt.

Bij Blokjeswereld bieden wij gebruikte LEGO® aan die in goede staat is. Onze setjes en onderdelen worden handmatig gesorteerd en bekeken op kwaliteit en inhoud. Onze LEGO® setjes zijn 100 % compleet. Wij streven naar een breed aanbod van zowel gebruikte sets, gebruikte onderdelen en nieuwe sets. Mocht er onverhoopt toch een onderdeel missen, neem dan contact met ons op. Momenteel breiden wij ons assortiment uit, wekelijks komen er nieuwe producten bij.

Veel bouwplezier!

LAATSTE NIEUWS

September 2020

In Kevelaer Duitsland, nabij Weeze, in het Niederrheinisches Museum vindt momenteel een speciale LEGO tentoonstelling - Kleine stenen, grote ideeën - plaats.  
Het presenteert de beroemde kleine Deense bezaaide stenen in alle vormen en kleuren en toont in veel thematische complexen wat er uit kan worden gebouwd. Je kunt bijna vergeten voorwerpen uit de vroege jaren 70 zien, evenals de allernieuwste sets, variërend van Harry Potter ™ en LEGO® Friends tot volledig vrij gemaakte fantasiescènes rond een zwart kasteel en een gruwelijke onderwaterwereld.

De ontwikkeling van de beroemde speelbouwsteen is voor velen voelbaar tijdens hun kindertijd en hun eigen kinderen. Maar wist je dat het verhaal van LEGO® meer dan honderd jaar geleden begon en dat het eerste LEGO® speelgoed niets met gekleurd plastic te maken had? De tentoonstelling is te zien tot 18 oktober 2020.De Lego catalogus juli-december 2020 is beschikbaar. Dit keer boordevol nieuwe thema's zoals Trolls, Dots, Hidden side en Super Mario. Klik hier voor de digitale versie.


 

Nieuwjaar 2020!

Blokjeswereld wenst iedereen gelukkig nieuwjaar vol gezondheid en geluk!
Dat het een mooi Lego jaar mag worden. 

Vanaf heden rekenen wij in verband met de KOR (kleine ondernemings regeling) 
geen BTW meer over onze producten. Hierdoor kunnen wij onze Lego tegen scherpere prijzen aanbieden.
 


 

De Lego catalogus januari-juni 2019 is beschikbaar.
Klik hier voor de digitale versie.

 
Net binnen
Aktie
42083 Bugatti Chiron


€ 349.99 nu
€ 329.99
8960 Donderboor


€ 35.00
31023 Gele racers


€ 13.50
70602 Jay's draak


€ 45.00
60219 Bouwlader


€ 7.95