Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

U kunt op de volgende manieren betalen in onze webshop:

iDEAL logo iDEAL is alleen beschikbaar in Nederland. Door met iDEAL te betalen kunnen wij uw bestelling supersnel verwerken. We krijgen dan namelijk meteen een bevestiging van uw betaling.
 
PayPal Logo PayPal is beschikbaar iedereen met een PayPal account. Via PayPal kunnen zij ook betalen met de volgende creditcards: VISA, Mastercard en American Express. ToyPro brengt geen extra kosten in rekening voor betaling via PayPal. Als u geen PayPal account heeft, kunt er een aanmaken op www.paypal.nl.
 
Bankoverschrijving logo Bankoverschrijving vertraagt het orderproces. Uw bestelling wordt pas verwerkt zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Dit controleren wij één keer per dag. Betalen per bankoverschrijving is mogelijk voor klanten in Europa die beschikken over een IBAN-bankrekening. De factuur dient binnen 10 dagen betaald te worden.
 

Veilig betalen

Voor online betalingen maken we gebruik van een paar grote bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Dit is een stuk veiliger omdat wij dan veel belangrijke financiële gegevens zoals creditcard nummers niet te zien krijgen en niet hoeven op te slaan op onze computers.

BTW / Omzetbelasting

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bij verzending naar landen buiten de EU is geen BTW verschuldigd. Bij keuze voor een land buiten de EU worden prijzen automatisch exclusief BTW weergegeven.

Buitenlandse valuta’s

Voor sommige regio's tonen wij voor het gemak de buitenlandse valuta. Het uiteindelijke totaalbedrag van de bestelling dient echter in Euro's te worden betaald. Klanten in de VS dienen met dollars te betalen.