tweedehands lego sets Bestellen

Bestellen

Bij Blokjeswereld doen we er alles aan om uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen. De LEGO© setjes zijn gecategoriseerd per thema.
De LEGO© onderdelen zijn gecategoriseerd op groep. Op deze manier kunt u makkelijk uw LEGO© set of onderdeel vinden.

Het sorteren van de LEGO setjes gebeurd met de hand. Het is een intensief proces waarbij elk steentje wordt bekeken op kwaliteit.
Ondanks zorgvuldigheid tijdens dit proces kan het voorkomen dat een er onverhoopt een steentje kapot, beschadigd of verkleurd is.
Gaat er iets mis, laat het ons dan direct weten, zodat we het probleem voor u op kunnen lossen.

Wat moet u doen bij een probleem

Als er onverhoopt een probleem is met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op. Doe dit bij voorkeur door onze klantenservice een e-mail te sturen met uw naam, bestelnummer en een duidelijke omschrijving van het probleem. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om het probleem op te lossen.

Wat kan er mis gaan:

  • U ontvangt uw bestelling en er ontbreekt iets
  • U ontvangt iets in een verkeerde kleur 
  • U ontvangt meer dan u heeft besteld
  • U heeft iets besteld dat we niet meer hebben

Er ontbreekt iets in uw bestelling of u ontvangt de verkeerde kleur of maat

Het verzamelen van uw bestelling is mensenwerk. Daarbij worden soms fouten gemaakt. Hierdoor kan het gebeuren dat er iets in uw bestelling ontbreekt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Als u ons laat weten dat er iets in uw bestelling ontbreekt, dan zullen we dit direct en op onze kosten nasturen. Soms duurt dit iets langer, omdat een artikel is uitverkocht en wij het ook weer moeten bijbestellen. Als wij het ook niet meer kunnen krijgen, betalen we het geld terug dat u heeft betaald.

U ontvangt meer dan u heeft besteld

Het verzamelen van uw bestelling is mensenwerk. Daarbij worden soms fouten gemaakt. Hierdoor kan het gebeuren dat u iets meer krijgt dan u heeft besteld. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen.
We zouden het fijn vinden als u ons laat weten dat u iets teveel heeft gekregen. We kunnen dan onze voorraad aanpassen en voorkomen dat we iemand anders moeten teleurstellen.
De teveel geleverde artikelen kunt u in principe gewoon houden. Alleen als we een hele grote fout hebben gemaakt zullen we u vragen de teveel geleverde spullen op onze kosten terug te sturen.

U heeft iets besteld dat we niet meer hebben

Het verzamelen van uw bestelling is mensenwerk. Daarbij worden soms fouten gemaakt. Hierdoor kan het gebeuren dat onze voorraad niet klopt. We hebben u dan iets verkocht dat we toch niet meer hebben. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen.
Als we tijdens het verzamelen van uw order ontdekken dat we iets toch niet meer hebben dan gaan wij het bijbestellen en nasturen als het weer binnen is. Dit kan soms enkele weken duren. We laten u dit direct weten via email. Daarbij geven we u de keuze om in plaats van het nasturen uw geld voor de niet geleverde artikelen terug te krijgen. U kunt ook de hele order annuleren als u dat wilt. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag terug.
 Heel soms komt het voor dat het niet meer lukt om een artikel bij te bestellen en na te sturen dat wij u hebben verkocht terwijl het toch op was. In dat geval betalen we u terug wat u teveel heeft betaald. Ook dan kunt u uiteraard de rest van uw order annuleren.