Over ons tweedehands lego sets en onderdelenWat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! 


Er worden jaarlijks gigantische hoeveelheden (miljarden blokjes) LEGO© geproduceerd. En door de komst van het internet is het enorm makkelijk om LEGO© te bestellen. Maar wat is de impact van al deze nieuwe LEGO© op het milieu? En wat gebeurt er met al die “oude” LEGO© ? Deze “oude” LEGO© is vaak maar een enkele keer gebruikt en gaat een bak in om er nooit meer uit komen. Eeuwig zonde! Wij van Blokjeswereld.nl geloven erin dat “oude” LEGO© nog prima mee kan. Om deze reden geven wij deze LEGO© graag een tweede kans. Veel bouwplezier!

Hoe werkt het?

Blokjeswereld.nl koopt tweedehands LEGO© in bij voornamelijk particuliere verkopers in Nederland. Ieder LEGO© onderdeel wordt geïnspecteerd op echtheid en kwaliteit. Alle LEGO© wordt gewassen zodat deze schoon geleverd word.

We sorteren alle LEGO© sets steentje voor steentje uit. Hierbij controleren wij of de kwaliteit van het onderdeel acceptabel is, de juiste kleur erin zit en of deze niet al te veel verkleurd is. Aan de hand van LEGO© lijsten controleren wij of alle onderdelen van de set aanwezig zijn. Dit hele proces is erg tijdrovend, maar wij geloven erin dat met de juiste zorg en aandacht elke LEGO© set op deze manier zo goed mogelijk aan de klant aangeboden kan worden.

Alle LEGO© sets worden naar de marktwaarde geprijsd zodat de klant altijd een prijs betaald die in verhouding staat met de waarde. Op deze manier zijn mooie sets betaalbaar aan te schaffen en kunnen ze worden toegevoegd aan elke collectie!

Garantie

Omdat we onze producten handmatig controleren op compleetheid en kwaliteit staan we achter onze producten. Vanwege het feit dat het handwerk blijft kunnen er altijd fouten worden gemaakt. Mocht dit onverhoopt voorkomen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat het missende onderdeel zo snel mogelijk wordt na geleverd.

 
  • Blokjeswereld.nl
  • info@blokjeswereld.nl
  • KvK nummer: 73558648