Classic

Classic

 
11017 Creatieve monsters


Voorraad: 2
Levertijd: 2-3 werkdagen
InStock
9.99

 

LEGO Classic

De leuke gekleurde dozen van Lego Classic 

Is de lievelingskleur van jouw kind rood, groen, blauw of oranje? Dan heeft het geluk want van iedere van deze leuke felle kleuren heeft Lego Classic bouwdozen gemaakt waar je kind direct zijn of haar fantasie mee kan stimuleren. Met deze inspirerende lego sets in vrolijke kleuren bouw je de leukste en grappigste wezens, boten, vliegtuigen, kastelen, mooie huizen en treinen. De mogelijkheden zijn onbegrensd en juist dat maakt deze set zo leuk. Natuurlijk wordt er een gidsje bij de set geleverd waar je inspiratie uit kunt halen en online vind je nog veel meer ideeën.

Lego Classic Creatieve bouwdoos

Met de leuke Lego Classic creatieve bouwdoos ontdek je een wereld vol bouwplezier en creativiteit. Een breed scala aan ramen, deuren en andere elementen geven duizenden opties om de mooiste bouwwerken te maken zoals winkels, café’s, huizen, kastelen en ga maar door. Deze Creatieve bouwdoos biedt een combinatie van alle vrolijke en felle kleuren van Lego Classic en dat zorgt ervoor dat je een fantastische en vrolijke wereld kunt creëren, helemaal naar je eigen fantasie. 

Lego Classic Bouwplaat en aanvulsets

Ga je een stad bouwen, een huis of een ander object? Dan is een bouwplaat van lego handig ter ondersteuning en als ondergrond, en kan die al jouw bouwwerken bij elkaar houden. De Lego Classic bouwplaten zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zandkleur en groen en hebben een afmeting van 48 x 48 noppen. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om je lego creaties mee te bouwen, uit te stallen en vervoeren. Wil je graag je lego verzameling uitbreiden met een creatieve aanvulling in basiskleuren of juist met fel gekleurde stenen? Met de fijne aanvulsets kun je de mooiste bouwsels maken en heb je eindeloze creatieve mogelijkheden in verschillende kleuren